luni, 18 martie 2013

La mulţi ani, Domnule Preşedinte!

Domnul Preşedinte Mircea Ionescu - Quintus aniversează astăzi o frumoasă vârstă.
Mircea Ionescu - Quintus este un liberal autentic şi devotat Partidului Naţional Liberal de aproape 8 decenii, respectiv din anul 1936, trecând peste urgia regimului comunist şi suferind în acea perioadă pentru convingerile sale. Pe lângă devotamentul şi consecvenţa în politică, Mircea Ionescu - Quintus a confirmat ca om politic de mare anvergură, sub preşedinţia sa realizându-se reunificarea liberală în cadrul PNL, reintrarea PNL în Parlament, dar şi la guvernare în anul 1996.
Destinul său se identifică cu destinul PNL din ultimul veac şi, într-o lume în care modelele autentice sunt tot mai greu de întâlnit, Mircea Ionescu - Quintus este, în fiecare zi, un model pentru fiecare liberal, dar şi pentru oricare politician responsabil.
Vă recomand acest interviu al Preşedintelui de Onoare al PNL, interviu oferit revistei Historia.
Cu ocazia zilei sale de naştere, Mircea Ionescu - Quintus ne transmite următorul mesaj:
"Doresc tuturor celor din jurul nostru, tuturor oamenilor noştri de aici, din amărâta aceasta de ţară, să ne fie mai bine şi să aibă speranţă că, totuşi, viitorul este al nostru".

La mulţi ani, domnule Preşedinte!

2 comentarii:

di toate spunea...

Buna, imi place foarte mult blogul tau si vreau sa stiu daca te intereseaza sa facem schimb de linkuri: www.ditoate.com .Eu te-am adaugat deja , si astept raspunsul tau. Multumesc anticipat.

Liviu Jicman spunea...

Asa sa facem!