marți, 4 decembrie 2012

O vizită... şi o conferinţă de presă

Astăzi, marţi, 4 decembrie, la ora 12.00, mi-am programat o vizită, care se anunţă foarte interesantă. Să-i spunem, o vizită de lucru, la Studioul cinematografic SahiaFilm, vizită pe care o voi face, împreună cu toţi reprezentanţii presei, jurnaliştii sau chiar bloggerii independenţi care doresc să participe, să se informeze, să pună întrebări sau să tragă imagini, şi pe care îi invităm cu această ocazie.
Mai corect ar fi să-i spunem vizită pentru informare, transparenţă şi adevăr. Informare, pentru că la faţa locului putem discuta despre probleme reale şi soluţii realiste mai bine decât din birouri. Transparenţă, pentru că e normal ca asta să fie regula în administraţie, cu atât mai mult când este vorba de valori de patrimoniu.
Şi adevăr, pentru că sunt unii care umblă prin târg şi lansează tot soiul de minciuni. Şi atunci e cazul să facem lumină.
SahiaFilm este un nume de prestigiu al cinematografiei româneşti; este un brand cultural care merită păstrat şi promovat. De aceea, pentru mine subiectul este de mare interes.
Aşadar, de la ora 12.00, la sediul SahiaFilm din Bulevardul Aviatorilor nr. 106, va avea loc o conferinţă de presă despre situaţia actuală a acestei societăţi.

2 comentarii:

ADRIAN spunea...

Numele e izvorat din propaganda vremurilor apuse. Eram convins ca se dorea restructurarea, rebrandingul ca sa zic asa, ceea ce ar fi implicat si un nou nume care sa aiba macar legatura cu domeniul cinematografic.

Liviu Jicman spunea...

Se lucreaza la reorganizare si la rebranding, cu aceasta ocazie. Din pacate, reorganizarea va trebui facuta din temelii, ca sa spun asa, situatia economica a societatii este dezastruoasa. Cu siguranta dupa acest proces, care eu sper sa se incheie anul acesta, institutia va avea un alt nume.