duminică, 4 noiembrie 2012

Re-connect!

N-am mai scris de multă vreme pe blog. Iar ultimele postări au fost mai mult niște impresii în fugă. Motivul principal și obiectiv este lipsa de timp. Dar mai este un motiv, subiectiv poate, dar la fel de greu de depășit: Mi-e greu să intru în dezbateri ca să spun lucruri evidente sau să argumentez la infinit în favoarea unor concluzii de bun-simț, mai ales în ceea ce privește subiectele politice la modă.
După tot ce s-a întâmplat în vara asta, după toate scandalurile fără finalitate, după ce formele fără fond domină tot mai mult scena politică, unde apar partide noi, doar de dragul de a se alia cu altele vechi, ca în final să nu existe mai mult de trei opțiuni pe buletinul de vot (eventual și acelea trei permutate între ele), toate argumentele par firave. De altfel, cred că alegerile parlamentare din decembrie vor fi mai mult o competiție dintre două direcții, un referendum cu repetiție, mai mult decât o alegere uninominală a celui mai bun parlamentar din fiecare colegiu. Nu e o miză mai puțin importantă, dar această miză se tranșează astfel.
Așa că nu, nu am reînceput să scriu pe blog pentru că se apropie campania, ci pentru că există multe alte lucruri interesante și importante de comunicat, de dezbătut și de aflat.

Niciun comentariu: