duminică, 10 iunie 2012

Rezultate parţiale şi finale de la alegerile din sectorul 6, în exclusivitate

Campania s-a încheiat. În doar câteva ore, porţile secţiilor de votare se vor deschide pentru alegători, iar mâine pe vremea asta vom ştii deja rezultatele alegerilor locale.
În campanie, am preferat să fiu mai mult pe stradă şi mai puţin în online. Sunt încrezător că mâine vom avea confirmarea încrederii cetăţenilor din sectorul 6 faţă de noi, faţă de candidaţii USL la Consiliul General şi Consiliul Local şi faţă de Rareş Mănescu ca primar al Sectorului 6.
În blogosferă, din fericire nu există restricţii în privinţa campaniei electorale, însă toate argumentele au fost dezbătute deja, aşa că acum este timpul rezultatelor. În exclusivitate pentru cititorii blogului Perspective, voi încerca să vă ţin la curent cu scorurile din sectorul 6 în timp real, imediat cum voi ajunge în faţa unui computer (destul de rar, pentru că ne vom putea întâlni în secţiile de votare din Crângaşi sau din Giuleşti). Sursele vor fi... sigure :-)
Şi, pentru fair-play, nu voi da numele candidaţilor, decât după închiderea urnelor, ci voi folosi un cod:
Candidatul A - cel care va fi, în final, (fac o premoniţie) pe locul 1
Candidatul B - care a avut o campanie ştearsă, dar care mizează pe o "mobilizare" bună în ziua votului
Candidatul C - plecat de la un scor bun înainte de campanie, dar care şi-a pierdut pe drum din susţinători, pe măsură ce aceştia s-au lămurit în timpul campaniei ce hram poartă...

Cum am noutăţi, vă anunţ, nu rataţi. Până atunci, deschid rubrica de pronosticuri la comentarii.

Un comentariu:

Arogantu' spunea...

Te vad, te vad ...
Unde p..a ma-ti ma vezi, ma ?
Voi urmari anunturile tale si sper sa se adevereasca pronosticul ...