vineri, 11 mai 2012

Azi la ora 15.00, PORNIM!

De astăzi, pornim!

Pornim oficial într-o competiţie pe care nu avem voie decât să o câştigăm. Vreau ca în Sectorul 6 să avem o administraţie publică transparentă şi competentă.
În această competiţie nu suntem singuri, ci împreună cu cetăţenii Sectorlui 6 care au încredere în USL Sector 6 şi în candidatul Uniunii Social Liberale la Primăria Sectorului 6: Rareş Mănescu. De aceea, nu putem deschide campania electorală pentru alegerile locale fără dumneavoastră:
Vă lansez o invitaţie pentru astăzi, vineri, ora 15.00 la Sala Rapid (Sala polivalenta Rapid) de pe Calea Giuleşti nr. 18, să fim împreună la inaugurarea campaniei USL în Sectorul 6, ocazie cu care va avea loc lansarea candidaturii lui Rareş Mănescu pentru Primăria Sectorului 6.
Evenimentul va avea loc în prezența a numeroşi invitaţi, printre care: preşedintele PNL şi co-preşedinte al USL, Crin Antonescu, primul-ministru Victor Ponta, preşedintele PC, Daniel Constantin, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ministrul Culturii, Mircea Diaconu, ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu.

Aş fi onorat ca la acest eveniment să ştiu că avem alături cât mai mulţi dintre locuitorii sectorului nostru şi că aceştia sunt alături de noi pe acest drum nou la care pornim.

Un comentariu:

ADRIAN spunea...

Succes! Si pomit ca votez lista doar pentru ca o sa vad scris acolo "Liviu" si "Manuel". Nu puteam insa sa-mi pierd timpul sa vin sa ascult un doomn care vorbeste de transparenta dar care nu e in stare sa raspunda pe blogul sau comentariilor pe care si Yoda le-ar numara pe degetele de la o mana ... Si, cum banuiam, s-a lansat in atacuri binemeritate la adresa Poterasului fara sa-si ceara scuze ca asta a ajuns in scaunul de primar in timpul mandatului lui de sef de filiala de sector. Cum am spus, ca sa-l votez, asta ar fi fost o minima chestiune de onoare din partea lui. Singura.
Am intels ca a lansat un comunicat azi din care s-ar intelege ca este unul dintre initiatorii "Let's do it Romania" ceea ce este de mare porc ... am citit comunicatul la Gondolin.
Altfel, pentru lista USL, doar pentru ca se afla si niste liberali in ea, voi merge la vot. La primar voi vota la misto cu un candidat la tupeul misto adica cel al UDMR (?! :) ?!)