duminică, 25 martie 2012

Ziua Poliției Române

Astăzi se sărbătorește Ziua Poliției Române, ca în fiecare an pe 25 martie. Anul acesta este totuși o aniversare mai importantă, pentru că se împlinesc 190 de ani de când domnitorului Ţării Româneşti, Grigore Dimitrie Ghica, înmâna agăi Mihăiţă Filipescu Steagul Agiei. Se împlinesc tot azi zece ani de când ziua de 25 martie a fost legiferată drept Ziua Poliției Române.
Câteva imagini de la manifestările prilejuite de eveniment:

4 comentarii:

Bloguri Liberale spunea...

Buna ziua,

Am adaugat un link, o poza si o descriere catre blog-ul dvs la noi pe site. Daca nu va place poza sau descrierea va rugam sa ne scrieti. Va rugam sa adaugati la blogul dvs un link catre noi, catre : http://bloguri-liberale.com.

Cu stima,
Echipa Bloguri Liberale

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Liviu Jicman spunea...

@ Bloguri Liberale
Dumneavoastra credeti ca descrierea pe care ati ales-o in dreptul blogului meu este una relevanta (in raport cu continutul blogului, cu prezentarile celorlalti de pe site, cu persoana mea etc.)? Daca da, va rog sa o pastrati in aceasta forma...

Liviu Jicman spunea...

@ Ady
Cititorii blogului au putut gasi aici link-ul dumneavoastra, asa ca l-am promovat pe fb; sper sa fie mai util asa.