vineri, 23 martie 2012

Breaking-News: Avem alegeri locale la termen

Nu numai anotimpurile ne iau prin surprindere în România, ci şi alegerile. Pentru pregătirea alegerilor locale desfăşurate la termen anul acesta, Autoritatea Electorală Permanentă va demara abia acum procedurile pentru achiziţia unui soft pentru centralizarea voturilor. În mod cu totul surprinzător, nu mai este suficient timp pentru organizarea unei proceduri normale de licitaţie, aşa că se va merge pe o procedură de achiziţie publică în regim de urgenţă, pentru că patru ani s-au dovedit a fi insuficienţi pentru demararea uneia normale şi transparente. Dacă vreţi să aflaţi detaliile întâmplării, vă recomand să accesaţi acest link. Lectură plăcută!

5 comentarii:

ADRIAN spunea...

Si nu trebuie solicitate niste capete, in mod oficial, in aceasta situatie penibila? Nu este un prim semn de indoiala in ceea ce priveste corectitudinea si buna organizare a alegerilor?

Liviu Jicman spunea...

Pai cine sa taie capete, daca guvernul actual a aprobat un buget per tur de alegeri de trei ori mai scump decat in 2008, cum scriam intr-o postare anterioara? Mie nici nu mi se pare a fi vreo greseala, ci elemente corelate strategic intre ele.

ADRIAN spunea...

Da, dar PNL/USL ar trebui sa exprime asta mai ferm si sa ceara public capetele sefilor care n-au inceput procedurile la timp. Zic si eu... Ca una este sa spunem noi intre noi pe blog si alta este sa apara asta spusa in mod oficial, cu voce mai ampla. Chiar inainte sa inceapa oficial campania.

Liviu Jicman spunea...

Pai, ce sa zic, asa este...
Poate face cineva revista blogurilor si se activeaza voci mai sonore.

ADRIAN spunea...

De ce sa nu plece din organizatia de la noi din Giulesti-Crangasi catre centru aceasta solicitare? (zic de la noi, eu nefiind decat un simpatizant)