joi, 23 februarie 2012

Impozit plătit, gunoi neridicat

În dimineaţa asta, am descoperit, în munţii de zăpadă asezonaţi cu gunoaie, care zac pe străzile şi pe trotuarele din cartier, ca au înflorit nişte plăcuţe cu diverse mesaje:

Poate că ne trezim din ce în ce mai deplin şi lumea începe să-şi dea seama că plăteşte bani pentru serviciile pe care nu le primeşte de la administraţie, că vopsitul gardului înainte de alegeri, care se face tot din banii noştri, nu e suficient, că cineva trebuie să răspundă pentru contractele plătite, dar neexecutate cum trebuie.

Săptămâni întregi, cât au fost ninsorile abundente, gunoaiele au rămas zăcând în jurul blocurilor din Crângaşi, în timp ce compania care are contract cu primăria nu doar că nu a participat la degajarea mormanelor de zăpadă şi a zoaielor, dar nu şi-a mai făcut nici treaba să ridice gunoiul. Nemulţumirile oamenilor din zonă, mulţi dintre ei care mi-au semnalat aceste probleme, sunt uşor de intuit şi fără să-i asculţi, doar dacă treci pe o stradă din cartier.Concluzia:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Din cate stiu, situatia gunoiului e destul de sensibila, in sensul ca firmelor le trebuie anumite aprobari de a ridica troienele negre si a le duce altundeva. Asa ca, alte spagi, alte distractii!


Eliza M.

Liviu Jicman spunea...

Problema mai grava este ca in sectorul nostru au fost parasite nu doar troienele, ci si gunoaiele. Se pare ca firma care are contracte pentru ridicarea gunoiul menajer ne-a cam abandonat.