sâmbătă, 17 decembrie 2011

Din respect pentru eroii Revoluţiei


În semn de respect pentru eroii Revoluţiei, tinerii liberali îşi dau întâlnire astăzi, 17 decembrie 2011, începând cu ora 17.00, la Fântâna de la Universitate pentru a aduce omagiul lor generaţiei sacrificate în 1989, întâlnire la care sunt aşteptaţi toşi bucureştenii. 
Au trecut 22 de ani de când eroii revoluţiei, tinerii sau mai puţin tinerii de atunci, mureau pentru libertate, pentru democraţie şi pentru o viaţă decentă. Astăzi, tristeţea este cu atât mai mare, cu cât vedem că aceste idealuri sunt terfelite şi batjocorite de către cei care consideră că puterea este dreptul lor de a-i umili pe români.
"Astăzi, Tineretul Naţional Liberal nu poate accepta ca puterea coruptă să decidă cu de la sine putere comasarea alegerilor. Nu putem renunţa la organizarea de alegeri democratice, obţinute cu sânge acum 22 de ani, pentru o reducere de 20 milioane de euro – care nu înseamnă mai multe decât o telegondolă dintre cele cu care se mândreşte Elena Udrea" ne spune comunicatul de presă al organizatorilor acestei maanifestări.

Aşadar, tinerii liberali vă cheamă alături de ei, în luptă cu puterea, astăzi, 17 decembrie, de la ora 17.00, la Fântână!

Niciun comentariu: