joi, 17 noiembrie 2011

Vrei să voteze Liga pentru tine? Şi pentru mai cine?

Deputatul din colegiul nostru se face şi ne face din nou de râs.Ca şi în legislaturile anterioare din care a făcut parte, când se cam plictisea pe la şedinţe, motiv pentru care era pe locul 1 la absenţe, deputatul din colegiul nostru, PDL-istul Dănuţ Liga trage chiului şi mandatul ăsta. Nimic nou sau surprinzător până acum.


Cum majoritatea guvernamentală e la limită, iar la PD, disciplina e de fier, Dănuţ Liga trebuie să găsească soluţii ca să nu fie urecheat de mai marii din partid. Iar soluţia cea mai bună este un coleg de nădejde, care să voteze pentru el în lipsă. S-a găsit şi colegul, în persoana domnului Valentin Rusu, care a fost surpins la mai multe şedinţe votând cu cartela colegului de bancă, Dănuţ Liga. Ba chiar la una dintre acestea a sărit calul, fiind filmat cum a votat dublu de 26 de ori. Asta se întîmpla ultima dată cam cu o lună în urmă, cazul fiind sesizat la Comisia de abuzuri.
Şi cum un serviciu trebuie întors, săptămâna aceasta a fost rândul lui Dănuţ Liga să voteze pentru colegu' de bancă.
Vezi aici, materialul filmat de reporterii Gândul.

În mod normal şi regulamentar, prima sancţiune, cea mai uşoară, ar fi suspendarea dreptului de vot pentru 15 zile. Asta ar însemna, dacă ancheta nu se va tergiversa, că deputatul Liga ar trebui să fie interzis chiar de la votul pentru bugetul de stat, peentru că a furat cu cartela şi buton. Mă întreb dacă alegătorii din colegiu aşteaptă de la reprezentantul lor un comportament atât de iresponsabil?
Pe aceeaşi temă, şi în Cotidianul.

Dumneavoastră ce credeţi, e normal ca Liga să aibă drept de vot la Legea Bugetului?5 comentarii:

Arogantu' spunea...

De ce nu ?
Daca-i Danut Liga pe-acolo - nici nu mai trebuiesa numere analfabeta de Anastase !
Garantat Danut Liga ! :D

ADRIAN spunea...

Nu mai inteleg nimic. Acest onorabil nu trecuse in barca PSD de unde dorea sa se lanseze in cursa pentru primaria sectorului 6? S-a sucit suceala? M-am sclerozat sau pur si simplu incurc nume ??!

Liviu Jicman spunea...

@ Adrian
Nu, senatorul din colegiul nostru a facut rocada, deputatul a fost deja pe la 4 partide si 5 organizatii judetene, nu prea mai are unde sa se duca...

ADRIAN spunea...

E clar ... sunt complet ramolit!
Luni la Cafeneaua Liberala, 18.00, impreuna cu PNL sector 3 se vor discuta chestiuni legate de comisia pentru cultura. Voi expune ideile pe care deja le pusesem pe blog referitoare la urbanism si liberalism plus patrimoniu. Nu singur ci dupa Sergiu Nistor.

Masaj erotic Targu Mures spunea...

Cred ca nu conteaza votul meu