duminică, 23 octombrie 2011

De ce trebuie mediatizaţi tembelii oare?

Un prieten mă întreba ieri oare de ce îşi face Miron Cozma partid? Ce plan are, cui se va adresa ş.a.m.d.
Dacă ar fi să răspund, aş zice că aşa a primit ordin, dar mă interesează foarte puţin.
Ce mă nedumereşte mult mai mult însă, este de ce trebuie super-mediatiza acest personaj monstruos şi totodată tâmp??? Că vrea el să-şi facă partid, n-are decât, dacă legea îi permite, dar de ce trebuie să aflăm toţi despre această intenţie prin cele mai urmărite canale media?? Dacă un om de pe stradă, vecinu' meu sau alt cetăţean necunoscut, dar care trăieşte în respectul legii şi nu a suferit condamnări penale se decide să facă un partid, cu siguranţă nu va afla mai nimeni, n-o să primească un ajutor gratuit de la presă.

3 comentarii:

Lilick spunea...

Exact asta ma intrebam si eu. De l-a promovat ieri Antena 3 cu acele infinite aberatii? De ce sa promovezi un fost puscarias responsabil de moartea unor oameni? In timpul asta, despre acelasi lucru discutau si cativa dintre prietenii mei, pe facebook.

Lilick spunea...

"In perioada curpinsa intre 24 si 27 octombrie, noi, bloggerii liberali, facem un apel la reconciliere nationala in jurul Monarhului nostru.

In aceste zile, in particular, invitam blogosfera si mass-media la incurajarea unui armistitiu politic. Sunt momente, precum "Jubileul de 90 de ani ai Regelui Mihai", cand romanii, indiferent de nationalitate, religie sau orientare politica, trebuie sa isi regaseasca speranta comuna intr-un viitor mai bun.

Coroana Romaniei, sub care s-a facut Unirea cea Mare, sa fie macar in aceste zile simbolul sub care sa ne regasim unitatea si fraternitatea pierduta la 30 decembrie 1947.

In vremurile tulburi pe care le traim, avem nevoie mai mult decat orice de un moment de respiro, in care sa ne omagiem in liniste Suveranul. De aceea, noi, bloggerii liberali, ne obligam ca in aceste zile sa nu raspundem niciunei provocari, de orice natura ar fi aceasta, si sa cultivam valorile nationale, in bucuria jubileului Majestatii Sale, Regele Mihai."

Clubul Bloggerilor Liberali

Liviu Jicman spunea...

Multumesc!