luni, 25 iulie 2011

Flori şi îngeri, întâlnire cu Silvia Radu

Azi, 25 iulie, ora 19.00, Casa de Licitatii Goldart prilejuieste colectionarilor si iubitorilor de frumos o intalnire cu plasticiana Silvia Radu, in cadrul unei serate in cheie romantica, la Galeria Goldart-Dorobanti, Cal. Dorobantilor 127 (intrarea prin Str. Washington). Intrarea este liberă.
La succesul evenimentului vor contribui minirecitalul de chitara clasica sustinut de Silviu Fologea si cateva fagmente de teatru poetic cu acompaniament de chitara clasica in interpretarea actritei Camelia Dinca si a muzicienei Mihaela Iordache.
Sculptor si pictor de mare talent, Silvia Radu s-a remarcat prin lucrarile sale luminoase si calde, prin ingerii albi si florile vesele pe care ni le aduce proaspete din gradina de la Pitigaia sau din aceea a atelierului sau.
Alaturi de lucrarile Silviei Radu, participantii vor avea ocazia sa admire lucrarile unor maestri precum Rudolf Schweitzer Cumpana, Kimon Loghi, Camil Ressu, Marius Bunescu, Dumitru Ghiata, Constantin Artachino.
Serata „Ingeri si flori” reprezinta inceputul unei serii de evenimente multiculturale ce vor avea loc in spatiul generos al Casei de licitatii Goldart la care sunt asteptati toti cei care-si doresc o seara eleganta in ambianta artelor.

Niciun comentariu: