vineri, 15 iulie 2011

BAC-ul, o nouă şansă

Împreună cu colegii din PNL Sector 6, am decis ca vara asta să dăm un ajutor elevilor care nu au reuşit să promoveze prima sesiune a examenului de Bacalaureat şi care vor să se mobilizeze pentru cea din toamnă.Astfel că săptămâna aceasta aşteptăm de la cei interesaţi înscrierile (telefonic sau prin email), urmând ca de săptămîna viitoare să organizăm un program de pregătiri la materiile dorite în regim gratuit. Iniţiativa noastră am adresat-o la nivel local în special eleviilor de la liceele din cartier, respectiv Carol I, Marin Preda şi Mircea Eliade, dar este deschisă tuturor celor interesaţi.Mai multe informaţii aflaţi din anunţul de mai jos:

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Liviu Jicman spunea...

Va multumesc!

Tinem legatura si va voi contacta zilele acestea.