sâmbătă, 4 iunie 2011

Ziua Mondială a Mediului, în Parcul Giuleşti

Astăzi, 5 iunie, este Ziua Mondială a Mediului.Cu această ocazie, vă propunem un demers pentru un cartier mai curat. Împreună cu colegii mei din Organizaţiei PNL Crângaşi-Giuleşti, vom iniţia o acţiune de ecologizare în Parcul Giuleşti, încercând să avem un spaţiu verde fără gunoaie şi locuri de joacă curate pentru copii. Întâlnirea este în Parcul Giuleşti de la ora 12.00.Acest semnal simbolic va fi urmat de un pas mai important pe care să îl facem împreună cu locuitorii cartierului: Vom încerca să aflăm care sunt problemele de curăţenie, locurile ne-ecologizate sau gunoaiele depozitate ilegal în zonă, pentru a face prin reprezentanţii PNL Sector 6 demersuri către autorităţile Primăriei Sectorului 6 pentru rezolvarea acestor situaţii.
Lipsa curăţeniei şi gunoaiele menajere aruncate în locuri neamenajate reprezintă o ameninţare pentru sănătatea noastră şi o problemă gravă de mediu, pe lângă aspectul general neplăcut produs de această situaţie. Sperăm că atrăgând atenţia asupra acestor probleme să depăşim lipsa de implicare a Primăriei Sectorului 6.
Eventualele petiţii sau problemele de acest tip identificate le aşteptăm la următoarele coordonate:
e-mail: pnl@crangasi-giulesti.ro
adresa postală: Str. Popovăţ nr. 33, Sector 6 BucureştiIar mâine, de la ora 12.00, vă aşteptăm alături de noi în parcul Giuleşti! (lângă Liceul "Marin Preda")

Un comentariu:

Rromania tiganeasca spunea...

Ziua mondiala a mediului in parcul Crangasi?
In Bukresi?
In Indorromania, satra UE?
Printre gunoaie si maidanezi?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!