joi, 9 iunie 2011

Ziua Libertăţii Fiscale a trecut, noi muncim în continuare pentru stat...

Un articol interesant pe tema asta puteţi citi aici.
Concluzia ar fi că, şi după mult aşteptata zi a Libertăţii Fiscale (începând de când să zicem am spera să munci pentru noi, nu pentru stat), de fapt nu e chiar aşa...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa ai ca motto o zicere care nu mai are nicio relevanta azi -care stanga ,care dreapta?-un non-sens teribil ,din moment ce toti si-au dat mana peste uvrier ca sa-l sclavizeze ,nu-i un fapt benefic (pt. apropitar ,normal).

Io-mi doresc sa platesc impozite ,dar intr-o forma de guvernamant ce chiar merita acest lucru .Care-mi asigura sanatate -fara de spaga- ,invatamant serios ,utilitati publice (transport de orice fel ,apa ,canal ,siguranta publica ,securitate nationala ).

In trecut asa ceva chiar se exista ,ca iereau unii cu 5 clase (!!!) care nu stiau ce-i aia cont bancar in Cipru sau Ins.Man ,si faceau ...ce-au facut >>>nenorocitii dracului !!ca d-acolo (inca) mai avem buleftrica ,gaze ,apa si sosele ,camine culturale si stadioane (Ghencea ,Dinamo ,Giulesti ,Galati ,Tg. Mures ,Banie) ,statiuni balneo-clima' ,Litoral ,statii de imbuteliere ape minerale ,agricultura "eco" !!!!

In loc sa ne-ntrebam de greve fiscale si alte tampenii (mult placute labertarienilor statului minimal ) mai bine sa le dam foc tradatorilor !!!Cu Molotoave si dreptul fundamental la VIATA si nu la ...supravietuire de jungla !!!