luni, 6 iunie 2011

Parcul Giuleşti, abandonat de autorităţile locale

Ieri a fost Ziua Mondială a Mediului. Cu această ocazie, am încercat împreună cu câţiva colegi să lansăm un semnal de conştientizare asupra problemelor de curăţenie din cartier. Ne-am propus să facilităm dialogul, cvasi-inexistent, dintre cetăţeni şi administraţia publică locală, pentru a identifica şi rezolva astfel de probleme.
Prima oprire: Parcul Giuleşti.


Gunoaiele care zăceau prin parc erau cu mult mai mult decât cei "10% gratis" aşa cum apare scris pe această pungă de seminţe.


N-ar trebui să fie nevoie de vreo sesizare, de vreo cerere expresă a locuitorilor ca orice administraţie cu spirit gospodăresc să strângă măcar mizeria din parc şi să golească coşurilor de gunoi pline de multă vreme, ca să nu mai vorbim despre o amenajare a parcului, care în afară de 2-3 jucării, multe nu prea are.
Dar parculeţul era înţesat cu aceste suporturi de punguţe pentru a păstra curăţenia în urma animalelor de companie... numai că nu am gasit niciunul care chiar să aibă ceva în el. Deci, iarăşi, ne facem că facem, aparent arată frunos... şi atât!


Vom reveni cu amănunte....

Niciun comentariu: