joi, 14 aprilie 2011

Iepuraşul vine în curând

Astăzi am primit invitaţia telefonică de a sprijini o acţiune dedicată copiilor pentru Paşte. Chiar dacă nu cunosc pe nimeji dintre cei care au avut această idee, iniţiativa mi se pare binevenită aşa că m-am decis să o promovez prin acest articol şi să vă invit să o sprijiniţi dacă veţi dori. Iată informaţiile: . "Cu ocazia sarbatorilor Pascale .. in perioada 15.04.2011 - 21.04.2011 Allianz Tiriac a demarat campania "Sa vina iepurasul la copiii fara familie" ! Cei care vor sa aduca un zambet pe chipul copiilor defavorizati pot dona jucarii... Cum? Poti face acest lucru prin intermediul echipelor Allianz Tiriac Life. Jucariile le puteti aduce la sediul nostru din Piata Victoriei nr.155, bl.D1,sc7,et7. Daca mai cunoasteti oameni care ar dori sa faca o mica bucurie .. asteptam numerele lor de telefon pentru a-i contacta . Jucariile vor ajunge la copiii din centrele de plasament, sau la cei cu probleme sociale... in ajunul sarbatorilor de Pasti. Toti cei care doresc sa fie alaturi de noi in ziua donarii sunt rugati sa specifice acest lucru cand se face donatia. Renunţă la o jucărie în favoarea unui copil orfan!
-Am găsit pe acasă o jucărie de pluş care stătea pe dulap de mult, de când aveam copil mic, mai bine să se joace un copil necăjit cu ea, de ce să le ţinem acasă să se pună praful pe ele?"


Iată şi flyerul campaniei:


---------------------------------------------------------------------------------------------

Chiar în ultima zi a acestei campanii, adică pe 15 aprilie, Iepuraşul îşi continuă drumul şi vine... la Masca:Toţi copii sunt invitaţi să încondeieze, picteze şi orneze ouă şi să intre astfel în atmosfera sărbătorilor pascale.

Niciun comentariu: