miercuri, 27 aprilie 2011

Buget mare, pe datorie

Primăria Sectorului 6 este şi anul acesta în topul celor mai bogate primării... pe datorie.
Astfel, parte din creditul de 70 de milioane de euro contractat cu BEI va fi cheltuit anul acesta, la care se adaugă un credit de 50 milioane de lei contractat cu BCR. Mai multe citiţi pe ziare.com
Discuţiile pe tema acetor îndatorări sunt mai vechi şi implică mai multe aspecte, însă nu mă pot opri să întreb dacă locuitorii din sectorul 6 percep cumva în viaţa lor beneficiile faptului că vor avea de plătit foarte mulţi ani datoriile făcute în acest mandat al autorităţilor locale. Eu unul nu văd vreo transformare de substanţă în ceea ce înseamnă administraţia din sectorul 6. De asemenea, poate că nu ar fi de neglijat ca, dacă tot este la modă consultarea cetăţenilor prin referendum, contribuabilii să fie întrebaţi dacă vor să fie îndatoraţi pe mai mulţi ani sau zeci de ani.

Un comentariu:

ADRIAN spunea...

ar fi interesant ca informatia sa ne lamureasca si PENTRU CE se fac aceste imprumuturi iar sursa e opaca in acest sens. dar PNL sector 6 ar trebui sa stie caci asa ceva fara sa fie trecut prin consiliul local nu cred ca este posibil. am fost invitat sa particip la pagina www.crangasi-giulesti.ro dar nu s-a intamplat nimic. am vrut s-o adaug in blogroll dar nu stiu de ce nu s-a putut ... acolo ar fi interesant de gasit o detaliere asupra acestiu subiect in aceeasi masura in care aflu despre o memorabila competitie de fotbal!