vineri, 25 martie 2011

TNL Sector 6 - noua echipă

Alegerile din cadrul filialei TNL Sector 6 s-au finalizat seara trecută cu alegerea unei noi formule de conducere. Participanţii la Conferinţa Teritorială a TNL Sector 6 au ales următoarea echipă:
Preşedinte: Costi Manolache

Vicepreşedinţi:
Vlad Dragu
Adrian Suvac
Tudor Mihăescu
Roxana Rădoi
Tudor Turcu
Răzvan Brătianu

Membrii ai Biroului Permanent Teritorial:
Adelina Băescu
Bogdan Diţoiu
Alexandru Şuţă
Catalina Budnar
Marius Zorilă
Elena Popa
Cornelia Neacşa
Dan Năescu
Costin Ene
Irina Citrea
Ştefan Zabuliche
Cristina Udrea (ca reprezentant al Clubului Studenţesc Liberal)
Secretar coordonator: Cătălin Moglan

Membrii supleanţi:
Alexandru Volacu
Ştefan Duduman
Andreea Iancu
Lucian Ghinea

Toţi merită felicitările mele! Îi mulţumesc noului preşedinte că a acceptat propunerea de a ne transmite perspectiva sa după alegerile de ieri pentru blogul Perspective:

"În primul rând aş dori să mulţumesc tuturor membrilor TNL6 care au conştientizat importanţa acestui moment şi au fost prezenţi la conferinţa de alegeri. Însă asta trebuie să constituie numai primul pas în construcţia unei organizaţii puternice. Este nevoie de aptitudinile şi disponibilitatea de lucru a fiecăruia dintre noi pentru a reuşi!

Ceea ce mă bucură după aceste alegeri este faptul că am reuşit să cristalizăm o echipă tânără, dornică de afirmare prin muncă şi competenţă. Am fost foarte atent la discursul de prezentare al fiecăruia şi vă pot asigura că nivelul intelectual a fost unul ridicat. Există toate premisele pentru un viitor frumos al acestei organizaţii.

Există oameni de valoare, trebuie doar să-i punem in valoare!
" (Costi Manolache)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Dragilor tineri liberali, ma bucura optimismul presedintelui vostru nou ales dar, in conditiile listelor pe la colturi, in conditiile in care cei ce muncesc prin diverse activitati ale partidului sunt recunoscuti cel mult ca si supleanti ( cei "buni", fideli si i aproape de sef fiind performantii ), nu putem vorbi de alegeri democratice si corecte in TNL; In fapt, e tot aia ca si ceea ca a facut Crin, adica alegeri ALTFEL, pentru el si acolitii sai; Asa si voi.... SA VA FIE DE BINE !!!!

Liviu Jicman spunea...

@ anonim
Cred ca indiferent de o serie de alegeri sau altele, perseverenta conduce la recunoastere mai devreme sau mai tarziu pentru oamenii valorosi, iar obstacolele, fie ele naturale sau circumstantiale pot fi depasite.

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Cred ca cei "buni" au fost alesi in noua echipa de conducere. Sa nu exageram totusi, toti avem merite, dar se spune ca votul este mai puternic ca glontul. Din diferite motive, unii sunt mai buni ca altii. Important este sa ne stim valorile si sa mergem mai departe cu capul sus.
Atat in viata, cat si in politica, unii pierd si altii castiga. Nu pentru ca unii au mai multe facultati sau stiu mai mult despre politica, ci pentru ca...si aici motivele depind de factori subiectivi.
Oricum, astept sa vad o super echipa la treaba.

Anonim spunea...

Caragiale traieste inca, un membru a dat-o anonima. :)