luni, 21 martie 2011

Perspectiva doctrinară şi dezvoltarea urbană

Domnul arhitect Adrian Crăciunescu ne invită pe blogul său la o dezbatere doctrinară aplicată, privind dezvoltarea urbană şi perspectiva liberală. Salut iniţiativa domniei sale şi vă invit să contribuim cu puncte de vedere la acest forum.
Politichia românescă începe încet-încet pregătirea pentru alegerile locale, dar tocmai astfel de dezbateri serioase lipsesc din peisaj de cele mai multe ori, aşa că o astfel de oportunitate merită toată susţinerea şi atenţia noastră.

Un comentariu:

ADRIAN spunea...

Multumesc pentru remarcarea subiectului si pentru indemn. Din pacate nu prea am avut comentarii care sa adauge sau sa considere ca trebuie scos ceva dar am avut mai multe reactii cum ca ar fi un text bun, in sensul in care ar trebui cumva integrat in programul PNL pe segmentul acesta. Spun "din pacate" pentru ca ceea ce am scris nu se vrea un program ci arata punctele in care cred ca ar trebui facute niste pozitionari si raportari la identitatea liberala. Am discutat si cu dl Senator Diaconu in vederea cuprinderii aspectelor in preocuparile ce tin de componenta culturala, sper sa aiba timpul sa parcurga materialul pentru a-si face propriile conexiuni. In rest, astept comentarii ...