luni, 28 martie 2011

Pana joi, astept sugestiile dumneavoastra

Dragi prieteni si cititori, Pentru ca voi lipsi de pe blog cateva zile si pentru ca la revenire mi-as dori sa venim cu forte proaspete si articole interesante, va cer sfatul si ajutorul totodata. Despre ce ati vrea sa cititi, sa aflati sau sa comentati pe blogul Perspective in perioada urmatoare. Care ati vrea sa fie temele predilecte pentru discutii? Va astept sugestiile, sfaturile si propunerile in sectiunea de comentarii la aceasta postare. Va multumesc anticipat!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Wikileaks in Romania nu va avea niciodata succesul pe care il are in SUA cu dezvaluirile soc deoarece romanii sunt mari fani ai televizorului, majoritatea petracand foarte mult timp in fata acestuia. Prin natura sa, presa noastra deschide un subiect sensibil cu barfele care se invart in jurul acestuia si nu cu date concrete si surse sigure. Românii sunt si mari scenaristi si cu siguranta se gandesc la mai toate variantele si increngaturile unui “subiect soc”.

Roxana spunea...

Felicitari pentru blog! AR trebui sa continui in aceeasi nota, eventual si mai critic, si mai vehement - perspectiva ta asupra evenimentelor exact cum prezice si titlul blogului!
Personal, eu sunt pasionata de spatiul cosmic si fenomene neobisnuite ale naturii.
Insa pentru a fi in concordanta cu numele blogului, ar fi interesant de expus perspectivele unor oameni apartinand diverselor culturi / nationalitati asupra unei game variate de probleme - de la politica la lucrurile simple sau mai putin simple din viata fiecaruia.