vineri, 18 februarie 2011

Viitorul PNL rămâne al tinerilor: Conferinţa TNL Sector 6

Pentru Tineretul Naţional Liberal Filiala Sector 6 mâine este o zi importantă.
Sâmbătă, 19 februarie, de la ora 14.00 va avea loc Confeina Teritorială a TNL Sector 6, ocazie cu care vom analiza activitatea organizaţiei noastre de tineret şi va fi aleasă o conducere pentru următorii doi ani. Pentru că suntem o organizaţie puternică, la această adunare vor participa cel puţin 100 de colegi.
Tinerii liberali au fost mereu principalii susţinători ai activităţii PNL, cel puţin în filiala noastră, pentru că sunt entuziaşti, implicaţi şi devotaţi proiectelor în care credem. În campaniile electorale, dar şi între acestea, tinerii sunt primii susţinători pe care ne-am bazat. Cu siguranţă implicarea colegilor mei din TNL a fost ingredientul principal pentru rezultatele obţinute, ei au avut rolul principal, chiar înaintea candidaţilor implicaţi direct pentru diverse demnităţi.

Dar în PNL, tinerii înseamnă mai mult decât atât. Tinerii liberali sunt principala sursă de progres, sunt cei care generează schimbare, sunt cei care cred că se poate mai mult şi mai bine. Tinerii au fost cei care au îndreptat in anii '90 PNL pe drumul capitalismului, tinerii au fost cei care au crezut că putem învinge în alegerile din 2004 şi că pot aduce PNL în fruntea guvernării după o epocă de absenţă. Tot tinerii sunt acum cei care pot reda încrederea în liberalism ca soluţie şi în PNL ca forţă responsabilă de guvernare.
În filiala noastră, tinerii liberali sunt primii care înţeleg că suntem obligaţi anul viitor ca PNL să fie pe primul loc în opţiunile cetăţenilor din sectorul 6 pentru a reinstaura normalitatea.

Pentru toate acestea, doresc să le urez succes colegilor mei care vor candida mâine pentru o funcţie de conducere în organizaţia de tineret şi să îi asigur de faptul că doar cine îşi propune obiective îndrăzneţe le poate atinge. Rolul tinerilor nu se opreşte la alegerile de mâine, ci va trebui să continue, iar cei mai buni dintre cei buni să-şi asume responsabilităţi la viitoarele alegeri locale, parlamentare şi în viitor în conducerea organizaţiei noastre. Sunt convins că TNL Sector 6 are mecanisme sănătoase de selecţie a liderilor şi de aceea voi susţine ca la următoarele alegeri locale între candidaţii liberali din sectorul 6 cu şanse reale să fie cel puţin un sfert propuşi de organizaţia de tineret. Politica locală este primul pas într-o carieră politică bazată pe responsabilitate.
Viitorul PNL rămâne al tinerilor, aşa că urez succes viitorului TNL6!

Niciun comentariu: