duminică, 13 februarie 2011

După Gala TNL...

Tineretul Naţional Liberal a confirmat încă o dată.
Gala TNL 2011 a fost un eveniment deosibit, care va rămâne în mintea participanţilor. Imaginile din cei 135 de ani de istorie a tinerilor liberali au fost momente emoţionante pentru participanţi şi cu semnificaţii deosebite.
Din păcate, bucuria acestui eveniment a fost umbrită pentru mine de vestea plecării dintre noi a unui fost tânăr liberal, devenit între timp „senior”, dar care, după o activitate remarcabilă în TNL înainte de regimul comunist, în anii de activism liberal de după revoluţie ne demonstra în fiecare zi că a rămas tânăr la suflet: Mircea Pascu.

Privind în perspectivă, pentru noi, cei din organizaţia tinerilor liberali din sectorul 6, această gală ar trebui să aibă un efect mobilizator, poate să fie chiar un duş rece, pentru că spre deosebire de buna noastră tradiţie care ne aducea nominalizări la mai multe categorii şi chiar premii, de data aceasta nu ne-am numărat printre laureaţi. Ne rămâne să ne mobilizăm pentru anul viitor, pentru că numai dacă ne propunem performanţe înalte vom face paşi importanţi înainte.

Felicitări încă o dată pentru efortul tuturor nominalizaţilor şi premianţilor!

Niciun comentariu: