duminică, 9 ianuarie 2011

Tribunul plevei la puşcărie! Încă un motiv...

După momentul de bufonerie jalnică al pusului mâinii în ghips, Vadim Tudor îşi continuă parcursul infracţional televizat. Din păcate, de multe ori cu aplauzele noastre sau încurajările presei.
În seara asta, "tribunul plevei" a fost invitatul principal al emisiunii Q&A, unde a proliferat, aşa cum ne-a obişnuit, injurii în dreapta şi-n stânga precum un tun cu ţeavă de bideu. Mărturisesc că n-am suporat emisiunea şi am schimbat postul, dar am revenit aproape de fix, sperând că se termină corvoada şi începe vreun program sănătos. La timp cât să prind intervenţia finală a lui Vadim:
"Vă bag pe toţi la puşcărie!"
Se referea, desigur, la autorităţile judiciare care au încercat să-şi facă datoria într-un stat de drept schimonosit.
Nu mai zic nimic de moderatoarea care asculta cuminte. Mai mult, după această propoziţie, i-a mulţumit "pentru participarea la emisiune".

Această declaraţie intră sub incidenţa unui articol din Codul Penal (255 cred), ca infracţiune de ultraj, infracţiune cu caracter penal:
"(...)Săvârşirea unei infracţiuni, împotriva unui funcţionar care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat ori împotriva a bunurilor acestuia, în scop de intimidare sau de răzbunare, în legatură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, se sancţionează cu pedeapsa prevazută de lege (...)"

Nu ştiu de ce trebuie să suportăm noi ca telespectatori aceste dejecţii. Ştiu însă că e un motiv în plus să spun că doar cu Vadim la puşcărie statul de drept mai are vreo speranţă în România.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Aprob pozitiv .Numa' ca s-ar putea sa se egziste problem :nema celula libera p'in penitenciare !
Ca mai intai ar fi:prezidelu' -cand cu jaful de celular ,direct si la ora de maxima audienta (nu mai zic de flota ,gaozarilor ,pixelu' albastrui -rusine Dinu Patriciu-conducerea automobilului sub influenzza(!), robertuta anastase cu 80=160 ,toti membrii cabinetelor polo-boc care n-au aplicat o lege in vigoare -aia cu marirea de 50% pt. profi -,madam ridzi cu furaciunea ,pisaciosu' placintos cu tentativa de ucidere prin omor si ...io mai am ,da' nu cre' ca mai poti indura tu chinul asta !

Deci revin :sa se mai construiasca dracu' neste puscarii din banii U.E. ca-n curand mare nevoie vom avea !!!

Liviu Jicman spunea...

Trebuie sa o convingem pe doamna Udrea ca e o investitie care pune rotitele economiei in miscare, ca la ea i banii de cofinantare.