luni, 18 octombrie 2010

PNL Crângaşi-Giuleşti, înfiinţarea organizaţiei

În această după-amiază voi participa la o şedinţă de partid specială pentru mine: Va avea loc Adunarea Generală prin care se constituie organizaţia PNL Crângaşi-Giuleşti.
Din 2008, de când am avut onoarea să fiu candidatul PNL în Colegiul uninominal D28, am avut acţiuni diverse, campanii şi am încercat să ne organizăm ţinând cont de acest nou criteriu administrativ. Acum însă facem un pas înainte şi avem o oportunitate în plus. Prin oficializarea organizaţiilor de cartier şi existenţa unei structuri proprii de conducere a acestora, cu siguranţă că legătura cu mediul local, cu problemele cetăţenilor, cu specificul fiecărui cartier va fi mult mai bună şi fiecare membru va fi responsabilizat să se implice în această relaţie, nu doar să urmeze iniţiative venite de la conducerea partidului.
Cred că întâlnirea de azi va fi un impuls nou pentru toţii liberalii din zonă şi, alături de cei care vor fi responsabilizaţi prin votul colegilor din zonă, să primim energie pentru a putea schimba ceva în viaţa comunităţii noastre.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Obuzierul (Alin B)
Forta si onoare, bataliile abia incep........

Nezpalatu Piranda spunea...

Da deci haoles baoles care ma numecs donmisuara Nezpalatu Piranda da profesea pa meserie supt podu Grand si Pasaju basarap.
Deci care as vra sa m-a iscriu la dreptori in acezt mnou partyd penele care sa m apara drpetu care multi imi da mue dar insa nu ma platejte.
Deci unde sa ma pot itilni cu donmu Tarceanu sao Basecu ca sa senmez?