marți, 19 octombrie 2010

Concluzie - constituirea organizaţiei PNL Crângaşi-Giuleşti

Mulţumesc tuturor colegilor prezenţi aseară la constituirea organizaţiei noastre de cartier, PNL Crângaşi-Giuleşti. Am simţiti că nu a fost doar o întâlnire de partid formală, ci un moment de la care să ne dezvoltăm, un moment de mobilizare la care toţi cei de faţă au dorit să părticipe, mai ales cu gândul la ceea ce avem de făcut în viitor.
Felicit biroul de conducere ales cu această ocazie, împreună cu preşedintele său, Răzvan Sava, pentru că s-au bucurat de încrederea colegilor noştri, alături de care ne aşteaptă misiuni foarte importante în următorii doi ani, misiuni pe care suntem obligaţi să le ducem la îndeplinire.

3 comentarii:

ADRIAN spunea...

Unde, cati si cu ce rezultat/perspective? Nu rezulta nici din aceasta postare nici din cea anterioara.
Ma mut din Saidac in Calea Crangasi deci tot in raza de actiune asa ca ma intereseaza. Dar tot asa mai intereseaza sa ma afiliez la una dintre comisiile de specialitate PNL, am facut o solicitare si inca n-am primit niciun raspuns ... asta cu raspunsurile e, in general, o suferinta

Liviu Jicman spunea...

La sediul PNL Sector 6, fiind o reuniune oficiala, dar speram sa avem cat mai curand un spatiu mai primitor in zona. S-a ales o conducere, un birou, format din 9 persoane, la care se vor alatura si structura de conducere a TNL din zona. Despre perspective, voi reveni in postari viitoare in aceasta saptamana, pentru ca am adoptat si doua documente de pozitie.
In legatura cu comisiile, putem incerca noi (adica filiala PNL Sector 6) sa acordam asistenta in transmiterea solicitarii, astfel incat sa ne asiguram ca este inregistrata. Ne poate ajuta in acest sens colegul nostru Sorin Dina, vicepresedinte PNL Bucuresti, care tine legatura pentru cei din filiala noastra cu comisiile de specialitate. Oricum, nu va fi un raspus oficial, doar ca ar trebui sa primiti invitatia/convocarea la sedinta odata ce faceti parte din ea. Despre ce comisie este vorba?

Iulia Margarit spunea...

Impartasesc sentimentul lui Liviu cu privire la faptul ca sedinta de luni mi s-a parut una liberala, democratica,depasind limitele formalismului clasic. Aceasta intalnire reprezinta pentru mine un nou inceput alaturi de PNL si am incredere ca pe viitor vom duce impreuna la indeplinire multe proiecte frumoase initiate de PNL Crangasi-Giulesti.
Multu succes tuturor!