vineri, 24 septembrie 2010

Let's Do It, Romania!

A sosit ziua aşteptată. Ziua curăţeniei în România, sau "Let's Do It, Romania!"
Culmea, într-un moment în care e nevoie şi în politica noastră urgent de curăţenie.
Cel mai bine vorbesc despre eveniment organizatorii lui, aşa că iată scrisoarea lor:
Dragul sau draga noastra,
Maine este 25 septembrie! Ziua cea mare, in care vom face curatenie in toata tara, intr-o singura zi! Ne bucuram ca esti alaturi de noi si vrem sa-ti multumim pentru ca si tu crezi intr-o Romanie mai curata! Iata cel mai importante informatii despre ziua de maine:
1. Te asteptam maine dimineata, de la ora 8, la punctul de inregistrare cel mai apropiat de tine! Lista cu punctele de inregistrare pentru fiecare judet se gaseste pe site. E foarte important sa treci pe la un punct de inregistrare, ca sa primesti informatii despre curatenie, sa semnezi instructiuni de siguranta si sa fi luat in evidenta pentru rezultatele proiectului.
2. Curatenia dureaza de la ora 8 la ora 15.
3. Parcurge Manualul de Curatenie cu toate informatiile necesare.
4. Daca poti, ia-ti propria pereche de manusi si rola de saci (120l).
5. Imbraca-te adecvat conditiilor meteo.
6. Maine, dupa curatenie, avem o mare rugaminte: sa ne confirmi rezultatele muncii tale :) Asa vom sti exact cifrele pentru actiunea de curatenie, cifre cu care sa ne mandrim!- daca ti-ai alocat mormane online, te rugam sa bifezi curatat si sa apesi ok, in meniul de mormane proprii (valabil de pe 25 septembrie, doar dupa ora 12:00)
- daca nu ai alocate mormane online, sa confirmi curatarea la punctul de inregistrare, la final.

7. Te rugam ai rabdare daca lucrurile nu merg intotdeauna struna. :-)
Si inca ceva: daca mai ai prieteni care nu sunt convinsi inca, mai fa o incercare! E foarte posibil sa fie molipsiti de entuziasmul tau si sa te surprinda chiar si pe tine! :)
Let`s Do It, Romania!

Un comentariu:

Bulent Duagi spunea...

Am scris cateva randuri, un gand despre schimbare in societate. Sunt sigur ca si voi l-ati avut si am speranta sa reusim sa-l transmitem mai departe prietenilor nostri. http://bulentduagi.ro/thoughts/2010/09/un-gand-despre-schimbare-in-societate/