vineri, 6 august 2010

Speranţa se stinge pe zi ce trece

La jumătatea lunii iulie PNL a lansat în Bucureşti campania "Noi facem economie", campanie prin care încercăm să prezentăm direct cetăţenilor soluţiile liberale, propunerile noastre de relansare economică şi să obţinem suport pentru acestea. Mai multe despre program aflaţi aici.
În întâlnirile şi discuţiile pe care le avem în fiecare zi cu cetăţenii din zona noastră din sectorul 6 am remarcat câteva sentimente predominante. Există o puternică nemulţumire faţă de guvernanţi şi faţă de situaţia economică actuală, dar parcă mai mult decât oricând, sentimentul lipsei de speranţă este predominant. Chiar mulţi dintre cei care decid să ne susţină, ne mărturisesc că o fac fără să spere că se mai poate schimba ceva, că suntem cumva condamnaţi să o ducem din rău în mai rău. Şi din păcate şi argumentaţia e solidă: am fost la vot în 2009, dar degeaba. Mai degrabă am impresia că miza acestei campanii şi, de ce nu, a tot ce facem de-acum înainte nu este doar să susţinem o soluţie sau alta - asta e mai uşor - ci să convingem oamenii că se mai poate face ceva şi că merită să încercăm.
Pentru cartierele Crângaşi şi Giuleşti, vă aşteptăm şi la cortul nostru de la intrarea în Parcul Crângaşi (Ciurel) sau la Calea Crângaşi nr. 25.

Niciun comentariu: