vineri, 4 iunie 2010

Trezirea din adormire sau "odată la 2 ani e mai bine decât odată la 4 ani ca până acum"

Apropo (din articolul anterior) de reprezentanţii cartierului Crângaşi, mi-am amintit că avem un deputat desemnat să reprezinte cetăţenii din Crângaşi-Giuleşti, odată cu reapariţia (surprinzătoare după o absenţă de aproape doi ani) a deputatului Dănuţ Liga, unde oare, la televiziunea Vox News. Ocazie cu care am auzit din povestiri că domnul deputat face o treabă extraordinară în Parlament. Nu ştiu dacă are vreo legătură această apariţie televizată cu faptul că în aceeaşi zi au avut loc primele dezertări din PDL sau e o simplă coincidenţă.
Ceea ce ştiu este că domnul deputat Liga nu a binevoit să-şi facă măcar un birou parlamentar! în colegiu în care a fost ales, asta după ce în campanie a promis nu un simplu birou parlamentar, ci unul mobil care va parcurge întregul colegiu, vezi aici. Autobuzul respectiv zace din câte ştiu în curtea parlamentului (mă întreb dacă plăteştee măcar parcarea, nu cred). Apropo de cheltuieli, nu sunt printre cei care consideră că economia o putem face din cheltuielile parlamentare, dar este interesant cum pe ultima lună deputatul Liga a cheltuit 4085 de lei (40 de milioane lei vechi) cheltuieli declarate şi înregistrate pentru ... materiale de întreţinere .... ale biroului parlamentar pe care nu îl are. Dacă nu credeţi, verificaţi aici.
Mai nou domnul Liga a intrat şi în blogosferă, probabil doreşte să fie mai activ, îi urez bun-venit şi succes, e la început, are doar 3 articole, şi iată că îl şi ajut cu ceva publicitate. Nu doar prin acest articol, ci şi prin adăugarea la blogroll, poate, cine-ştie, aşa vom putea afla mai usor despre vreo iniţiativă în interesul cetăţenilor din zonă a domniei sale.

Niciun comentariu: