marți, 8 iunie 2010

Despre mineriade, roşii sau portocalii

Dacă o fi adevărat ce am citit în următorul comentariu din blogosferă, şi anume că urmaşii adevăratului FSN vor să comemoreze mineriada, tocmai acum când toată lumea îi huleşte, înseamnă că mare e limita nesimţirii. Oricum, merită lecturat:
Cand sunt ocupat si n-am timp de pieptanat netu’, multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat prieteni. Asa mai aflu si eu despre vreun bar, banc sau actiune.
Asa am primit acum cateva minute un link despre actiunile planificate sub umbrela guvernantilor nostri portocalii cu ocazia implinirii a 20 de ani de la evenimentele din Piata Universitatii.
Ce spui tu, frate? Portocalele comemoreaza mineriadele si cinstesc victimele acestora! Hai, nu zau, nu e frumos?!?
Sa le amintim ca seful lor, Traian Basescu, ministru al transporturilor la acea vreme, a demis si amenintat cu puscaria un sef de gara care refuza trecerea garniturilor cu ortaci spre capitala? Trebuie sa ai tupeu, dar si “cojones” sa fii vopsit portocaliu si sa faci acte de “dreptaci”!
Sa-i “laudam”, fratilor, ca merita! S-au trezit intr-o dimineata cu sula pe dreapta si brusc mostenitori ai papucilor lui Bratianu. Normal ca nu se mai puteau privi in oglinda cu eticheta de “internationala socialista” pe ei! Era musai sa se
rebranduiasca!

Niciun comentariu: