joi, 3 iunie 2010

Cum au făcut alţii

Ca să avem un termen de comparaţie faţă de afirm(aber)aţiile lui Emil Boc şi Traian Băsescu despre măririle nepermise de pensii şi salarii din perioada 2007-2008, despre cum s-au cheltuit banii din creştere economică fără să se fi pus ceva deoparte pentru cazul în care va veni un guvern incompetent care va duce ţara în faliment, ar fi bine să ne uităm cam cum s-a întâmplat la alţii de prin zonă, cărora nu le merge mai prost decât nouă acum: Bulgaria.
Vă recomand acest articol din ziarul Capital.
Pe scurt, salariile au crescut acolo în ultimii ani cu 303,79%.

2 comentarii:

Zaharia spunea...

Avand in vedere ca Tariceanu a adus Romania in situatia de fata, nu cred ca atacurile la adresa guvernului sunt justificate

Liviu Jicman spunea...

@ Zaharia
Cred ca prin dezbatere, prin argumente si contraargumente putem ajunge la concluzii mai aproape de adevar. Asa ca imi doresc sa avem si pe acest blog si puncte de vedere contrare, dar ma ingrijoreaza ca observa in ultima vreme ca majoritatea comentariilor care se doresc contradictorii sunt lipsite de argumente.
Asa ca, domnule Zaharia, detaliati va rog, ce vreti sa spuneti prin sintagma "Tariceanu a adus Romania in situatia de fata"? Adica ar fi putut fi mult mai rau daca nu era anterior guvernarea Tariceanu sau cum?
Apoi spuneti ca atacurile la adresa guvernului nu sunt justificate. Care e legatura cu acest comentariu al meu? EU doar argumentam impotriva tezei prin care in momentul cresterii economice s-ar fi putut pune "bani deoparte"...