joi, 13 mai 2010

Programul ULTIMA ŞPAGĂ

De pe net primite:


PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

Motiunea de cenzura a cetateanului roman

Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual
Programul "Ultima Spaga" este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.

AJUNGE!
Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!

NE-AM SATURAT:

- sa suferim noi ca sa prospere ei;
- sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;
- sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;
- sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;
- sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;
- sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public
Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.

5 comentarii:

Laurentiu spunea...

Sunt multe dezinformari in ceea ce priveste masura drastica luata de Guvern, dar daca stam sa ne gandim si guvernarea PNL si cea PSD au facut acelasi lucru.

Anonim spunea...

Guvernarea actuala duce in spate ponoasele deciziilor luate de altii care nu au facut decat sa vanda tara! si in capul cui se sparg oalele?? Basescu, Boc, Udrea etc... care incearca sa ajute tara

Liviu Jicman spunea...

@ Laurentiu
Prima problema este una ce tine de corecta informare, de imagine sa spunem.
A doua, mai pragmatica si mai importanta, este ca avem nevoie de analize pe date corecte si solutii reale si eficiente, nu solutii populiste cu efecte minimale.

@ Anonim
Am mai auzit asta cu vandutul tarii, prin anii 90. Care or fi deciziile alea pentru care duc ei ponoasele azi?

Anonim spunea...

Voi da vineri ultima spaga... Insa cei care vad ca vinovati doar in PDL, Basescu sau Udrea, ma tem ca au ochelari de cal si nu prea au inteles multe din demers...

Ipu Ninulescu spunea...

Banii Romanilor sint in megapalatele lui Videanu, si in posetele de mii de euroi ale lui EBA si UDREA, mi-e sila cind portocalii ii dau inainte ca fostele guvernari sint raspunzatoare de criza..daca fostele sint atunci portocalii pe ce si-au facut averile de isi permit pe timp de criza posete de 30.000 Euro ?.. eu zic ca e mai bine sa dam vina pe turci ca din cauza navalirii de la Rovine ne-a lovit pe noi acu criza, ca sa fie si lipitorile portocalii fericite si chelul sa se traga in continuare cu Lupesca II pe banii poporului fara nici o grija...
Si cind aruncati aberatii si povesti de curci bete din astea aiurea pe bloguri aveti curajul sa va aratati identitatea, nu va ascundeti dupa anonimat.