miercuri, 12 mai 2010

Luna mai, luna înscrierilor la grădiniţă! (de la Oana Ochia pentru Cartierul Virtual)

Al treilea articol câştigător al primei ediţii din programul "Cartierul Virtual" ne prezintă o grădiniţă din cartierul Giuleşti. Uşoara nuanţă publicitară este de acceptat, chiar zilele trecute am vizitat această grădiniţă şi mi-a plăcut ce am găsit acolo, cel puţin la prima vedere. Din păcate, ne amintim şi de problema mai veche a locurilor din grădiniţe cu ocazia asta. Invitata de astăzi este Oana Ochia, studentă în primul an la A.S.E. şi vecina noastră de pe Calea Giuleşti.

Luna mai, luna inscrierilor la gradinita!
Ca in fiecare an, problema gasirii unui loc la o gradinita de stat starneste multa agitatie in randul parintilor. La gradinita cu program prelungit nr. 221 de pe Calea Giulesti nr. 54 inscrierile incep pe data de 17 mai, timp in care cei interesati trebuie sa completeze cererea de inscriere si sa procure actele necesare inscrierii, acestea fiind afisate la avizierul institutiei. Gradinita are o capacitate medie de 120 de locuri. Fiecare din cele 6 grupe este coordonata si supravegheata permanent de o educatoare specializata domeniul invatamantului primar si o ingrijitoare. Gradinita ofera, de asemenea si alte oportunitati:

- cursuri optionale de engleza, initiere la calculator sau dans
- asistenta medicala permanenta
- 2 mese/zi + gustare
- program de odihna(intre 14-16)
- program de recreatie (iesiri insotite in parc)
Gradinita este amenajata corespunzator, dotata cu mobilier special pentru copii si materiale didactice necesare procesului instructiv-educativ.

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://blogu.lu/celmare/