vineri, 16 aprilie 2010

O iniţiativă simbolică pentru comunitatea noastră, poate le dăm o mână de ajutor

Sâmbătă dimineaţă elevii de la Liceul Grigore Moisil vin să ne dea o mână de ajutor pentru ca zona în care locuim să arate mai frumos şi ca să avem un mediu mai sănătos.
Mâine dimineaţă liceeni de la "Grigore Moisil" vor aduna gunoaiele de pe malul nord-estic al Lacului Morii, de la baraj la insulă, inclusiv insula.
Deşeurile vor fi strânse în saci oxobiodegradabili şi vor fi ridicate imediat şi transportate la groapa de gunoi. Totodată, în zonă vor fi montate coşuri de gunoi, iar în spaţiul dintre lac şi Parcul Crângaşi vor fi plantaţi platani şi va fi amenajată o zonă verde.

Am aflat că aşteaptă si voluntari, sper ca aceştia să fie cât mai mulţi din rândul locuitorilor din cartierul Crângaşi şi mai ales din rândul colegilor lor de la liceele şi şcolile din apropiere.
Mie personal mi s-a părut că parcului de lângă lacul Morii îi lipsesc mai mulţi arbori, cu toate că se întinde pe o suprafaţăp destul de mare, şi asta mai ales că zona adiacentă este una cu trafic intens şi implicit, cu poluare, aşa că iniţiativa vine ca o mănuşă.
Mulţumiri şi felicitări!

Niciun comentariu: