joi, 4 martie 2010

Candidaţii pentru Preşedinţia PNL Bucureşti

În continuarea discuţiei despre Conferinţa Municipală a PNL Bucureşti care are loc astăzi, vă prezint candidaţii care şi-au depus candidatura pentru funcţia de Preşedinte al PNL Bucureşti. Aşadar, pe scurt despre fiecare, aşa cum sunt prezenţi pe site-ul www.pnlbucursti.ro , în ordine alfabetică:
Cristian Banu:
Cristian Banu are 39 de ani si este managerul spitalului de boli infectioase si tropicale "Dr Victor Babes". S-a nascut la 18 iulie 1968, in Braila, iar in Bucuresti s-a mutat la varsta de 8 ani, pe cand se afla in clasa a doua.
Cristian Banu este de formatie inginer, absolvind Institutul Politehnic din Bucuresti - Facultatea Tehnologia Constructiilor de Masini.
Cristian Banu a absolvit, in 2007, Cursul postuniversitar de Inalti Functionari Publici - Institutul National de Administratie. In 2006 a absolvit Scoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar. Tot in 2006 a absolvit Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - Facultatea de Administratie Publica - Studii Academice Postuniversitare si Universitatea Nationala de Aparare Carol I - Colegiul National de Aparare. Din 2006 urmeaza scoala doctorala la Universitatea Nationala de Aparare Carol I.
Cu un an inainte, in 2005, Cristian Banu obtinuse un masterat in Management Public la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Cristian Banu a urmat si o serie de specializari in domeniul vamal si in cel al turismului, perfectionari care i-au fost de folos in perioada in care a lucrat la Directia Generala a Vamilor. Din 1993 pana in 2005 a ocupat diverse functii in Administratia Centrala a Vamilor.
In 2006, Cristian Banu a castigat concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de boli infectioase si tropicale "Dr Victor Babes", post pe care il ocupa si in prezent. Cristian Banu vorbeste fluent engleza si rusa.
Este casatorit si are doi copii, o fata in varsta de 11 ani si un baiat in varsta de 6 ani. Are ca hobby-uri natura, fotbalul, baschetul si numismatica.

Nota mea: Între timp, domnul Cristian Banu nu mai ocupă funcţia de manager al Spitalului "Victor Babeş", în ciuda rezultatelor mandatului său de acolo, dar este proaspăt vicepreşedinte al Patronatului Naţional Român.

Andrei Chiliman:
Vicepresedinte PNL Bucuresti
Data nasterii: 18 iulie 1947
Studii: 1970 absolvent IPB, Facultatea de automatica Activitate politica: Din 2004 Primar al Sectorului 11997 ales membru in Biroul Permanent Central PNL1993 ales membru in Brioul Permanent Central al PNL1990-1992 PNL-AT membru in Comitetul Director, presedinte in exercitiu
1990 membru PNL, secretar executive
Activitate profesionala:
1990-1996 COMPUTER AIDED FINANCE ROMANIA SRL director general1971-1990 IPA Bucuresti, cercetator stiintific principal grad 21970-1971 ICPET Bucuresti, stagiar

Nota mea: Domnul Andrei Chiliman este în prezent Preşedinte Interimar al PNL Bucuşreşti

Leopold Lupusanschi:
Nota mea: Domnul Lupusanschi este un membru de dedicat al PNL în cadrul filialei PNL Sector 4, organizaţie pe care a şi condus-o în calitate de preşedinte în perioada 2005-2008

3 comentarii:

Shadow spunea...

@Liviu

E o eroare in ceea ce scrii. Oricat ar vrea dl Banu sa aibe 39 de ani fiind nascut in 68 nu poate. Ti-o spune unul de 40 de ani care merge pe 41 si este nascut in 69 :-).

ADRIAN spunea...

Da, nu numai ca reuseste sa-si comprime varsta dar sunt intotdeauna intr-o muta admiratie pentru cei ce reusesc sa faca atatea studii simultan! Probabil activitatea vamala l-a stimulat intens astfel ca reusit atatea performante intelectuale intr-un timp atat de scurt!
"Admiratia muta" inseamna ca nu vreau sa speculez mai mult pe aceasta tema ...

Liviu Jicman spunea...

O singura precizare, varsta diminuata nu e vina persoanelor in cauza ci a celor care nu actualizat site-ul, dar pentru echilibru am preferat sa iau datele de acolo fara sa le modific eu, datele sunt de la alegerile din 2008.
Rezultat final:
Andrei Chiliman Presedinte, Vicepresedinti Sorin Dina, Cristian Tudorache, Adrian Neacsu, secretar coordonator Marius Ioana.