miercuri, 3 februarie 2010

De azi sunt Scriitor Superior

Am primit un premiu foarte onorant pentru mine ca blogger de la Atitudini. Îi mulţumesc frumos, cu atât mai mult cu cât pentru Perspective e foarte nimerit să fie remarcate de cei cu Atitudini. Aşa că de astăzi mă pot numi Scriitor Superior (S.S.).
De fapt, premiul constă în recunoaşterea oferită de la un blogger la altul, pentru că acest premiu se acordă de către fiecare laureat la rândul său altor cinci bloggeri, iar prestigiul e generat printre altele chiar de faptul că acest lanţ se menţine de mai mulţi ani şi a trecut deja graniţele mai multor ţări. Totul a pornit de aici, de la The Scholastic Scribe.
Regulile sunt simple:
1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie să dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali;
2. Fiecare S.S. trebuie să îşi creeze o legătură pe net la blogul (şi autorul blogger prieten) de la care el a primit premiul;
3. Fiecare S.S. trebuie să îşi prezinte premiul pe blog şi să adauge un link la acest post, care explică ce este cu premiul;
4. Fiecare S.S. care a câştigat premiul este rugat să viziteze acest post şi să îşi adauge numele la Mr. Linky List astfel încât să existe o evidentă a fiecărui ins premiat;
5. Fiecare S.S. trebuie să posteze aceste reguli pe blogul lui.

Acestea fiind spuse, acum îmi revine mie bucuria să desemnez cinci scriitori de blog pe care îi apreciez şi care sper să primească nominalizarea mea:
Lilick-auftakt, pentru activitatea constantă pe blog, scrierile interesante şi convingerea opiniilor.
Mihai Mălaimare, pentru comentariile despre politica romanească, în care trădează un talent scriitoricesc cu mult peste nivelul personajelor analizate sau al vremurilor politice pe care le trăim cu toţii.
Aura Matei, pentru un blog foarte citit şi cu comentarii pertinente, şi ca un premiu de încurajare ca să reia postările cu o frecvenţă mai mare.
Eduard Heltianu, ca să extindem legăturile virtuale şi cu banatul liberal.
Dragoş Dincă, pentru un adevărat profesionist al administraţiei; urmărim cu atît mai mult acum ce se va întâmpla la sectorul doi, unde e zvon de anticipate.

Mulţumiri, promitem să ne menţinem măcar unde am ajuns până acum.

2 comentarii:

Lilick spunea...

Multumesc mult, mult Liviu. :)

Anonim spunea...

multumesc pentru nominalizare si scurta prezentare, sper sa pot fi cu adevarat un reprezentant de valoare al liberalismului banatean.