marți, 19 ianuarie 2010

Antidotul pentru cei fără scaun la cap

E târziu şi mă gândeam să scriu despre un subiect de actualitate.... dar pur şi simplu nu pot, pentru că nu ştiu ce să scriu despre dezbaterea pseudo-politică a acestor zile. Şi mă tem că orice argument care s-ar dori a fi raţional va adânci incredibilul iraţional pe care-l vedem desfăşurat, detaliat şi descusut pe toate canalele media.
Totuşi, mă gândesc cum era în anii trecuţi ridiculizat Gigi Becali pentru religiozitatea sa de paradă, ori asta pare acuma o abordare oricum cu o epocă mai avansată şi mai modernă decât despre ce discută oamenii pe care îi credeam serioşi.

Am primit de la un amic o poză amuzantă, pe care vi-o împărtăşesc, cu titlul "Tronul lui Gigi". Cred că pe linia care mergem acuma, acest tron va fi unul mult mai înalt şi mai demn decât scaunul Preşedinţiei României.

2 comentarii:

Pieptea Cornel spunea...

Actualitatea ne duce spre penibil.Pe TV toata lumea discuta despre flacara mov, in conditiile in care clasa politica nu reuseste sa creeze un subiect din propunerile pentru reducerea efectelor crizei. Ce facem cu economia? ce facem cu somerii? ce facem cu clanurile? Insa, vorba lu' Crin, "Cine nu discuta de flacara mov, nu exista".

Scaune spunea...

n-as sta pe un scaun din acela:))