marți, 15 decembrie 2009

Dacia alături de campioni

Fostul campion de Formula 1 Alain Prost participă la Trophee Andros la volanul unei Dacia Duster. Mai mult decât atât, Alain Prost are performanţe deosebite cu acest model Dacia, aflându-se în clasamentul provizoriu pe podium la competiţia care se va termina la sfârşitul lunii ianuarie 2010. Mai multe despre această competiţie şi despre rezultatele înregistrate de echipa Alain Prost - Dacia Duster găsiţi aici.
Este un motiv de laudă pentru producătorul de autoturisme de la Piteşti, şi probabil şi o bună carte de vizită pentru extinderea Dacia pe pieţele internaţionale. Deja Dacia-Renault a fost campionul clar al anului din punct de vedere economic în România, care în plină criză economică a înregistrat o explozie la exporturi şi a fost unul din puţinii factori care a limitat în plan intern efectele crizei economice.

Iar pentru 2010, semne bune anul are.

2 comentarii:

atitudini spunea...

"Iar pentru 2010, semne bune anul are."

Stii cum se numesta asta?

Optimis bolnav!

Daca am avea 100 de companii Renault in Romania, as mai zice. Dar avem 1 (una)!

Asta nu neaga motivul de mandrie. Este si e real.

Spor!

Liviu Jicman spunea...

@ atitudini
Precizez: In 2010 pentru Dacia, semne bune anul are! Eu cred ca Dacia isi va consolida pozitia pe pitele internationale, chiar daca nu va inregistra cresterea de anul acesta.