sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Vă mulţumesc!

Duminică, odată cu turul 1 al alegerilor prezidenţiale, am tras linie şi după campania electorală desfăşurată în această perioadă. Este - şi va fi şi în săptămânile următoare - timpul pentru concluzii şi în privinţa performanţei noastre, a celor implicaţi direct în campanie, dar şi pentru concluzii privind relaţia noastră cu alegătorii pe care ne propunem să îi reprezentăm.
Cred că este de datoria mea să fac o evaluare a acestor rezultate - în calitate de coordonator al campaniei într-unul din colegiile din sectorul 6 - pentru zona de care am răspuns.
Crin Antonescu a obţinut în acest colegiu peste 26%, fiind cel mai bun scor obţinut vreodată de PNL aici. Din păcate, nu am reuşit să ne clasăm pe locul întâi, însă putem spune că aici, ca şi în Bucureşti în general, Crin Antonescu s-ar fi calificat în turul 2. Şi mai important, fapt pentru care reprezentanţii PNL au o răspundere în plus, numărul de voturi obţinute este unul impresionant (peste 9.000 de voturi), în contextul prezenţei ridicate la vot, mult peste scorul obţinute de exemplu de locul 1 la alegerile parlamentare. Spun că avem o responsabilitate în plus, de a-i reprezenta pe aceşti oameni care ne-au acordat încrederea.
Prin acest articol nu voi încerca să-mi arog merite pentru acest rezultat, sunt conştient că, fiind vorba de un vot la persoana, şi mai mult, concurenţii fiind personalităţi cu mare notorietate, voturile au mers pentru Crin Antonescu, misiunea PNL fiind de-acuma încolo eventual de a reuşi să nu dezamăgească pe aceşti oameni. Chiar în acest condiţii, efortul de campanie a fost unul însemnat, ier pentru aceasta doresc să mulţumesc tuturor celor care au participat activ la acest efort, membrii sau simpatizanţi. Doresc să mulţumesc în special echipei de tineri perseverenţi alături de care am muncit aproape zi de zi care au sacrificat din timpul, energia şi uneori chiar din sănătatea lor pentru a duce la capăt această campanie.
În primul rând însă, doresc să mulţumesc tuturor cetăţenilor care au acordat încrederea lor reprezentantului PNL. Ştiu că majoritatea dumneavoastră sunteţi dezamăgiţi sau dezgustaţi de politică, ştiu că sunt puţini cei care mai speră ceva de la politicieni, şi cu atât mai mult sunt conştient că votul dumneavoastră implică o mare răspundere pentru PNL.
Vă mulţumesc pentru încredere!

Niciun comentariu: