miercuri, 11 noiembrie 2009

ultimele 11 zile pentru "plastic man"


Au mai rămas 11 zile până la probabilul - aşa sper eu - eşec al lui Mircea Geoană la turul întâi care, după judecata electoratului va trebui să dea socoteală de îndată în faţa găştilor PSD.

Eu am impresia că această ipoteză e tot mai posibilă, pentru că disperea este singura explicaţie pe care o găsesc risipirii întregii agoniseli de la guvernare, pe lângă pachete, afise, bannere ş.a.m.d. pe alte efecte speciale. Dacă despre sondaje s-a vorbit destul... iar ultimul sondaj INSOMAR cu Geoană pe locul întâi adevereşte decredibilizarea institutelor, acum constat această tendinţă şi la transmisiunile directe de campanie din timpul zilei. Poate mi se pare mie, dar aţi observat cum Mircea Geoană e difuzat în timp ce vorbeşte cu oamenii de teme constructive (agricultură, locuri de muncă), când este în mijlocul oamenilor, iar la alţi candidaţi se aleg momente să spunem... nu tocmai fericite? Cred că treaba asta costă destul.

Dar sper că vom mai vedea intensiv pe acest "plastic man" aşa cum a fost botezat doar 11 zile.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Liviule, eu nu inteleg cum de se poate uita ceva atat de mare! Si se uita atat de repede si de complet!

Ma refer la cele 9 luni de PSD+PD + 70% in Parlament!!!

Acum Geoana tot da in Basescu si in PD. Vorbeste de agricultura, de industrie, de criza...

Cat au stat in guvern, ce mama naibii au facut?

Si in Parlament? Ca puteau sa treaca orice lege!!!

Cum de se poate uita asa ceva? Cum de nu exista macar un pic de responsabilite asupra propriilor fapte?

Liviu Jicman spunea...

@ atitudini
Aşa e Geoană, mai uituc.
Sa ne amintim ce a răspuns la întrebarea câţi ofiţeri acoperiţi SIE sunt în ţără: "Nu mai ştiu câţi suntem." Deci uitarea e o caracteristică a lui M. Geoană.