sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Sondaj: Ce premier ne paşte cu Geoană

Am lansat (într-o rubrică din dreapta a paginii acestui blog) un sondaj referitor la o problemă puţin comentată, dar care ne priveşte, sau, mai bine ne paşte pe toţi.
Miza principală. atât politică, dar mai ales în contextul crizei economice, pentru aceste alegeri prezidenţiale o reprezintă de fapt viitorul prim-ministru şi guvernul care va gestiona România în următorii ani.
Am văzut pe cine susţine Crin Antonescu pentru funcţia de Prim-Ministru: Klaus Johannis
Am văzut şi că Traian Băsescu poate susţine o grămadă de doritori de a fi premieri: Theodor Stolojan, Emil Boc, Lucian Croitoru, Liviu Negoiţă.
Dar Mircea Geoană? Ştim că nu-l vrea pe Johannis decât până la alegeri, ştim că nu-i vrea pe ceilalţi, propuşi de Băsescu, însă nu ne-a anunţat, cum ar fi fost corect şi transparent, ce ne aşteaptă (sau cine) dacă domnia sa ajunge, pentru prima dată în ultimii ani (căci a mai vrut să fie Primar General, Premier şi nu a reuşit), să ocupe funcţia pentru care candidează.
Aşa că vă propun acest sondaj, ca să încercăm să desluşim împreună ce ne aşteaptă daca Mircea Geoană va ajunge Preşedinte, şi vă rog să bifaţi varianta de premier pe care o credeţi cea mai probabilă în acest caz.

Un comentariu:

cosmin spunea...

mai degraba tanasescu sau nica, nu vrea oameni puternici in asa o pozitie