duminică, 15 noiembrie 2009

cartonaşul roşu din oglindă

Am avut parte, în sfârşit, de prima dezbatere cu candidaţi faţă în faţă. Impresiile pot fi subiective, iar concluziile le putem trage mai degrabă discutând despre programul candidaţilor pe temele discutate. Cu excepţia unui atac neonorant şi deplasat faţă de subiect care a adus puncte în minus autorului, discuţia cred că a fost urmărită cu interes de puţinii telespectatori de sâmbăta de la ora 15.00. Sigur că pentru mulţi oameni care aveau deja o opţiune formată, e puţin probabil ca această dezbatere să le fi schimbat opţiunea, dar sunt la fel de sigur că sunt destui şi aceia care şi-au conturat o impresie în urma acestei dezbateri.
O singură concluzie e certă:
Mircea Geoană, demagogul de serviciu care cerea pe toate posturile dezbatere, a preferat să facă ce îi place cel mai mult, şi anume să stea singur în faţa oglinzii, privindu-se cu încântare. Doar că de data asta, faţă în faţă cu oglinda, şi-a arătat singur un cartonaş roşu.

Probabil că, până la 22 noiembrie, Mircea Geoană va fugi de orice întâlnire sau întrebare incomodă nu doar de la contracandidaţi, dar şi de la vreun jurnalist mai necontrolat şi îl va ruga pe Cristian Diaconescu să răspundă în locul lui, ca să minimalizeze pagubele. Nu că ar mai avea vreo şansă să devină Preşedinte, dar probabil că se amăgeşte cu gândul că un loc doi l-ar putea face tolerat la şefia partidului.Un comentariu:

Anonim spunea...

Pe Inpolitics, se confirma ceea ce spui.

Meciul se joaca.

Cei doi - Geoana si Base, au pierdut masiv!