luni, 5 octombrie 2009

Pentru susţinătorii lui Crin Antonescu din Sectorul 6

Se apropie momentul intrării oficiale în campania electorală prezidenţială. Chiar dacă mai toate partidele sunt deja preocupate de campanie, acest moment va clarifica anumite lucruri şi va elimina anumite poziţionări duplicitare - măcar în parte.

Despre candidatul nostru, al liberalilor, Crin Antonescu, mă bucur să pot spune că s-a prezentat ca unul serios, care îşi asumă misiunea de a candida, nu a amânat momentul hotărîrii, nici nu a mimat indecizia, nici nu a mimat spontaneitatea, nici nu s-a re-relansat, ci şi-a prezentat din timp un program, astfel încât acesta să poată fi analizat de oameni.

A fost primul candidat oficial anunţat şi tot din motive care ţin de seriozitate şi responsabilitate, să fie şi primul care să îşi depună candidatura la Biroul Electoral.

Nu mai este mult timp în care simpatizanţii lui Crin Antonescu să semneze pentru sprijinul candidaturii domniei sale, eu unul sper ca până la sfârşitul acestei săptămâni să avem suficienţi susţinători ai acestei candidaturi astfel ca acest ultim pas formal să poată fi parcurs.

Pentru vecinii mei, recent am inaugurat un punct de lucru astfel ca să putem fi mai aproape şi de locuitorii cartierelor Crângaşi sau Giuleşti cu informaţii despre activitatea PNL şi a reprezentanţilor săi.

Dacă locuiţi în această zonă şi doriţi să vă exprimaţi susţinerea pentru Crin Antonescu, vă aşteptăm la adresa Calea Crângaşi nr. 35.

2 comentarii:

cosmin spunea...

pt sectorul 2 unde trebuie sa ma duc?

Liviu Jicman spunea...

Strada Armeneasca 35, Sector 2, Bucuresti

www.pnl-sector2.ro

Telefon: 021.212.01.11