sâmbătă, 17 octombrie 2009

Ce poți face într-o zi cu un notebook

Considerându-mă un blogăr amator şi lipsit de experienţă, dar doritor de profesionalizare în domeniu, cu ceva vreme în urmă m-am înscris la un concurs (organizat de PC News) pentru această breaslă.
Chiar dacă tematica acestui consurs nu are deloc legătură cu domeniul politic despre care scriu eu în general, tocmai pentru că nu trag neapărat la locul întâi, ci mai degrabă vreau să am o primă experienţă competiţională bloggeristică, voi încerca să nu abandonez de la prima rundă şi să ţin pasul cu etapele acestui concurs :D.
Aşadar, la primă rundă, ar trebui să scriu despre ASUS UL30.
Iar tema este următoarea:
Ce poți face într-o zi cu un notebook ce are o autonomie de 12 ore?
...poate mă ajutaţi şi voi cu comentarii.
Şi, ca să respect totuţi agenda zilei, mi-a venit în minte următoarea oportunitate de utilizare:
Să zicem că eşti o persoană cu abilităţi tehnice, "un tehnician", care tocmai ai primit onoarea să fi desemnat de Preşedinte ca prim-ministru şi încerci să construieşti un viitor guvern. Ai primit de la Emil Boc un birou, ai primit maşină şi escortă de la SPP, ai dat câteva telefoane la nişte partide care au zis că nu au timp să se întâlnească cu tine decât peste vreo două zile, aşa că ai ceva timp la dispoziţie. Ce-ţi rămâne de făcut? Fiind austeritate maximă la cancelaria primului ministru, spaţiu s-a găsit, dar cu logistica e mai greu, şi e de bun simţ să presupunem că o persoană neîncadrată la guvern nu va putea accesa computerele Executivului.
Ideal este să ai o agendă electronică la care să începi din timp creionarea cabinetului visat, restul, susţinerea parlamentară, acceptul oamenilor respectivi se rezolvă ulterior, sunt detalii.
Îţi iei sub haină notebook-ul de nouă genraţie, elegant, argintiu, uşor, te aşezi la birou de dimineaţă şi începi să scrii, pănă la ora 18.00 nici nu trebuie să-ţi faci griji privind bateriile. Note-book-ul ASUS UL 30 va fi partenerul tău de nădejde şi la întâlnirile viitoare, îl poţi lua cu tine când te primeşte Viorel Hrebenciuc la sediul PSD să bei cafeaua, îţi va oferi toate informaţiile necesare la întâlnirea cu Marko Bela, doar ştim că cei de la UDMR sunt mereu riguroşi.
Ce mai, acesta va fi principalul tău as din mânecă, iar preţul de 3.495,53 RON va putea fi uşor achitat cu jumătate din salariul de viitor premier, va fi suficient să primeşti avansul.

Niciun comentariu: