vineri, 11 septembrie 2009

PNL îşi sărbătoreşte cetăţenii

Apropierea de comunitatea locală, de problemele locale este un fapt dorit de oameni şi pe care noi toţi politicienii ni l-am asumat într-o mai mică sau mai mare măsură, măcar la nivel de discurs, odată cu adoptarea sistemului de alegeri uninominale.
Totuşi, încă nu există suficientă comunicare la nivelul unei comunităţi restrânse, nu există o societate civilă care să-şi asume agenda fiecărei comunităţi, implicit şi conştiinţa de apartenenţă a oamenilor la o astfel de comunitate este scăzută, mai ales în mediul urban, precum e cazul în Bucureşti.
Eu cred că odată cu creşterea acestui spirit de apartenenţă la o comunitate, vom avea şi o atitudine civică mai bună, ne vom depărta de mentalităţi de tip "la noi nu se poate", "aşa-s românii", "trăim în România şi aste ne ocupă tot timpul" ş.a., şi vom încerca să facem să fie mai bine în oraşul nostru, în cartierul nostru sau în blocul nostru, înainte de a rezolva probleme la nivel naţional.
De aceea, şi sfătuit de câţiva prieteni, m-am hotărît ca de acum în a doua sâmbătă a fiecărei luni să organizăm câte un mic eveniment aniversar dedicat sărbătoriţilor fiecărei luni din cartierul nostru. Sigur că suntem la început, iar acţiunea este în primul rând la nivel simbolic, pentru că probabil nu vor fi prezenţi chiar toţi aniversaţii lunii septembrie din cartier :D, însă este un punct de pornire.
Aşadar, dacă vreţi să petreceţi o oră agreabilă la aer, dacă vreţi să vă întâlniţi cu liberalii din Sectorul 6 şi nu numai, dacă vă aniversaţi ziua în luna septembrie şi locuiţi în Crângaşi, în Giuleşti sau în Regie, dacă sunteţi simpatizanţi ai PNL sau dacă pur şi simplu vreţi să transmiteţi o problemă de administraţie locală reprezentanţilor PNL din Consiliul Local Sector 6, vă aşteptăm sâmbătă 12 septembrie de la ora 17.00, în Parcul Giuleşti (de lângă Liceul "Marin Preda").
PNL îşi sărbătoreşte cetăţenii!

Niciun comentariu: