sâmbătă, 26 septembrie 2009

Când nesimţirea nu mai are margini

Când nesimţirea nu mai are margini se întâmplă ce vedem în aceste zile. O instituţie cu peste 130 de ani de existenţă în România, care a trecut de diverse regimuri mai mult sau mai puţin dictatoriale, a încăput pe mâinile familiei Geoană, care pe lângă caracatiţa imobiliară pe care o derulează doreşte să devină şi familie prezidenţială.
Astfel că peste noapte, tocmai sub preşedinţia Mihaelei Geoană, tocmai ACUM, cu mai puţin de o lună înainte de campanie şi nu pe banii lor, ci pe banii românilor, Crucea Rosie Română s-a hotărît să desfăşoare campanii fără nicio legătură cu principalul său domeniu de activitate, şi anume să ofere pachete cu alimente, având desigur ca purtătoare de imagine pe soţia viitorului fost candidat la preşedinţie. Nu vă speriaţi, familia Geoană nu face gesturi caritabile, ci oferă aceste ajutoare electorale din donaţii publice, făcute în numele Crucii Roşii, căci cine oare ar dona din buzunarul său celui mai corupt partid din România (conform tuturor sondajelor de opinie, nu conform părerii mele)???

Dacă vreţi să aflaţi cum a ajuns Mihaela Geoană să aibă vreo legătură cu Crucea Roşie Română, citiţi aici.
Oare prostia te face să nu ai limită nici în nesimţire?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Va sugerez sa obtineti mai multe informatii despre acest subiect de la dl. Ioan Silviu Lefter, coleg al dvs in PNL si vicepresedinte al organizatiei conduse de dna Geoana.

Liviu Jicman spunea...

@ anonim
Nu prea am ce alte informaţii să obţin despre acest subiect, îmi este foarte clar că singura persoană mediatizată prin această acţiune din conducerea Crucii Roşii este Mihaela Geoană, şi că această mediatizare se face fără a se ţine cont de timpi de antenă, aparteneţă de partid s.a.m.d.
A se vedea şi
http://www.crucearosie.ro/contact.html