sâmbătă, 29 august 2009

Ştirea zilei: Un deputat PDL propune ca toţi colegii săi să intre la zdup

Politicienii care ne guvernează fac eforturi deosebite ca, în ciuda situaţiei dramatice în care ne aflăm, să ne facă să ne amuzăm de iniţiativele sau gesturile penibile pe care le fac. Nu, nu este vorba despre Elena Udrea care i-a alergat pe plajă pe salvamari.
Este vorba despre un parlamentar PDL care propune ca aleşii care nu îşi respectă promisiunile electorale să sufere o condamnare penală, adică să fie băgaţi la puşcărie.
Pentru omul care priveşte dezamăgit cum, după fiecare campanie, politicienii îşi uită promisiunile şi îşi văd de-ale lor, iniţiativa pare una de bun simţ.
Dar mă întreb, ce o fi în mintea parlamentarului respectiv??? Domnia sa, împreună cu toţi colegii săi de partid, susţin în Parlament guvernul actual, după ce au promis salarii majorate la profesori, pensii mai mari, bani mai mulţi pentru funcţionarii publici ş.a.m.d. Prin urmare domnul deputat propune ca toţi colegii săi să intre la puşcărie, şi eventual el însuşi să-i urmeze (pentru că presupun că în campanie a fost solidar cu oferta de guvernare a PDL). Oare nu era mai firesc ca primul pas să-l facă demisionând din partid?

4 comentarii:

Stelutza spunea...

Ma intreb daca domnul Crin Antonescu s-ar tine de promisiunile pe care le-a facut.....asta in cazul in care ar castiga alegerile:D

Liviu Jicman spunea...

@ Eu cred ca da. Cel putin despre ceilalti stim sigur ca nu obisnuiesc sa se tina de promisiuni.

ideartys spunea...

v-am introdus la mine in blog, as fi incantat sa facem schimb de linkuri www.mediartys.blogspot.com

Liviu Jicman spunea...

@ ideartys
OK, v-am introdus in blogroll, desi nu am reusit sa ma gasesc pe site-ul dvs :D