miercuri, 19 august 2009

În Sectorul 6 a început implementarea planului anti-criză

Primăria Sectorului 6 a alocat un buget de 47.000.000 Euro (47 milioane de euro!) pentru amenajări peisagistice. 20 milioane Euro provin din bugetul local al sectorului, restul de 27 milioane Euro sunt aşteptaţi cu spijinul ministerului condus de domnul Vasile Blaga din bani europeni:
http://www.gandul.info/news/exclusiv-primarul-care-baga-47-mil-euro-in-iarba-anticriza-4771504

La întrebarea jurnaliştilor, reprezentanţii primăriei au explicat că prin această "investiţie" se va "debloca un întreg circuit economic", fapt foarte necesar pe timp de criză.

Dacă aş crede în utilitatea acestui program, ca locuitor în Crângaşi şi fost candidat într-un colegiu care includea cartierele Giuleşti - Crângaşi - Regie, ar trebui să fiu nemulţumit şi să critic faptul că această investiţie de amploare nu atinge deloc această zonă, ci este destinată cartierului Drumul Taberii, care este oricum cea mai bine amenajată zonă a sectorului. Poate că este o reuşită a doamnei deputat de Drumul Taberii, care vrea să transforme şi această locaţie într-una turistică (prin exotism, probabil, pentru că banii ar ajunge pentru amenajarea unei jungle).

Cum însă din păcate nu cred că aceşti bani vor fi eficient cheltuiţi, nu pot decât să bănuiesc că şi aceasta este o ocazie în plus ca cei care se vor ocupa de implementarea proiectului să iasp mai rapid din criză.

Niciun comentariu: