duminică, 26 iulie 2009

Serivicii juridice pentru o mare juristă

Jurnalul Naţional continuă serialul-anchetă Elena Udrea:
http://www.jurnalul.ro/stire-special/scenariul-jefuirii-banului-public-515907.html
Printre altele, aflaţi despre bagatele precum cele 52.000 de pixuri, sau despre serviciile de consultanţă juridică de 320.000 solicitate de jurista Elena Udrea.
Dar mai pe larg citiţi în jurnalul.ro.

2 comentarii:

Dan Borcea spunea...

O MANA DE AJUTOR PENTRU CRIN ANTONESCU
Uimire.
Ieri total intamplator am descoperit un blog paralel care imi poarta numele .Un penelist sacelean care ma" iubeste " deja ma si vedea primar al localitatii si incepu-se a ma" lauda".Ce nu stie respectivu' este ca n-a aflat cati bani mi-a cerut Cancescu pentru a ocupa pozitia de candidat din partea PNL .Cert este ca numai la doua zile de la anuntarea demisiei mele am primit amenintari pe plan local si nu numai, acum le va fii si mai usor sa ma desfiinteze pentru ca mi-am permis sa spun adevarul despre situatia in care m-a bagat batranelul de la Consiliul Judetean .Oricum un fir de par daca-mi va fi atins ii va manca puscaria .
Astept explicatii si dezmintirea articolului de la Adrian Maxim daca mai poate sa-si aduca aminte ce a vorbit cu mine referitor la publicarea anuntului pentru candidatura 2012.
Voi fi nevoit sa dau cartile pe fata in caz contrar adica le voi aduce aminte (inregistrari)cum au stat lucrurile .In ceea ce-l priveste pe izolatorul de blocuri Dragos Craciun,Ungureanu Vasile omu' insarcinat cu inchiderea blogului meu,creierul afacerilor ilicite si asfaltatorul fara licitatii de Sacele si directorul cramei "La Maxim in Ograda ",toti sunt mancatori de bani publici din mana sefului .
Daca stiam ce tiganie este in acest partid ,daca stiam ca A.Cancescu se va folosi de mine mintindu-ma frumos si pe cealalta parte va asmute cainii penelisti impotriva mea fara ca eu sa am dreptul la replica,nu ma bagam in troaca lor .Ce am constatat eu pe parcursul acestor luni m-a lasat cu gura cascata.
Asta nu inseamna ca voi abandona clasa politica ,imi place ceea ce fac pentru ca pe parcursul a acestor ani am invatat si lucruri pozitive iar ce mi s-a intamplat a fost ca am avut incredere in c'ancescu.
EU NU FAC COMPROMISURI !

Liviu Jicman spunea...

@ Dan Borcea
Sper ca acest mesaj sa nu-l considerati o instiintare / un avertisment la adresa celor mentionati in comentariul dumneavoastra, pentru ca probabil ei nu vor afla despre acesta decat daca viziteaza intamplator acest blog, fapt cu o probabilitate redusa.