miercuri, 22 iulie 2009

Ce sumă a fost alocată de minister pentru deplasările interne ale ministrului Turismului?

O listă de întrebări ale celor de la Jurnalul Naţional la care doamna Ministru Elena Udrea nu a răspuns. Încă. Legea liberului acces la informaţiile publice sperăm că se aplică şi acestui minister şi astfel doamna ministru va fi obligată să răspundă într-un târziu. În titlu am ales-o pe cea care mie mi s-a părut cea mai relevantă.... nu că celelalte nu ar fi:
● Care este suma alocată de Ministerul Turismului pentru deplasarea ministrului turismului Elena Udrea în deplasările externe de la numirea în funcţie şi până în prezent?
● Ce sume au fost alocate de minister pentru participarea României la târgurile internaţionale?
● Ce sumă a fost alocată de minister pentru deplasările interne ale ministrului Turismului?
● Ce sumă a fost alocată de minister pentru deplasarea ziariştilor la evenimentele interne la care a participat şi Elena Udrea?
● Care este suma alocată de MT pentru deplasarea ziariştilor în delegaţiile externe care au însoţit-o pe Elena Udrea?
● La cât se ridică suma alocată de la bugetul ministerului pentru diurna ziariştilor?
● Câţi ziarişti au făcut parte din fiecare din delegaţiile externe?
● Care este lista cu ziariştii care au însoţit-o pe Elena Udrea în deplasările externe realizate de la momentul numirii şi până în prezent, care au beneficiat de diurnă?
● Ce sumă a cheltuit ministerul Turismului cu ziariştii, detaliat pe fiecare deplasare? De ce serivicii au beneficiat aceştia?
● Care sunt agenţiile de turism care s-au ocupat cu transportul, cazarea şi masa jurnaliştilor în delegaţiile menţionate mai sus în urma selecţiei de oferte?
● A fost organizată licitaţie sau selecţie de ofertă separat de cea denumită "Lumină la malul marii" pentru organizarea concertului susţinut de Goran Bregovic de Paşti pe litoral? Daca da, de ce?
● Ce firme au depus oferte? Care au fost ofertele?
● Care au fost costurile pentru organizarea spectacolului şi care a fost onorariul artiştilor: Goran Bregovic şi a Wedding and Funeral Orchestra?
● De asemenea, aşteptăm să ne fie furnizat Contractul de coproducţie a emisiunii "Realitatea All inclusive" încheiat de Ministerul Turismului cu postul de televiziune Realitate.

Niciun comentariu: